Het is het geheim van de lange levensduur van Japanse vrouwen. Ze hebben ook een slank, fit postuur.

Japanse vrouwen staan bekend om hun slanke figuur, mooie stralende huid en lange levensduur. Ze zien er vaak veel jonger uit dan hun leeftijd doet vermoeden. Mensen over de hele wereld bewonderen hun schoonheid, fitheid en gezondheid. Laten we eens kijken wat deze prachtige Japanse vrouwen zo bijzonder maakt.

Japanse vrouwen genieten af en toe van een zoete traktatie. Ze zijn ook dol op daifuku, een Japans dessert gemaakt van aardbeien en rode bonenpasta. En toch komen ze niet aan. Wat is hun geheim?

Japan heeft de langste levensverwachting ter wereld. Mannen leven gemiddeld 81 jaar en vrouwen meer dan 88 jaar. Dat is een behoorlijk indrukwekkend resultaat. Bovendien heeft Japan het hoogste aantal honderdjarigen en de gezondheid, fitheid en het uiterlijk van de gemiddelde oudere burger zijn indrukwekkend.

Wat is het geheim van het lange leven van Japanse vrouwen, die door Europeanen vaak worden benijd om hun jeugdige uiterlijk en mooie figuur? Het gaat niet alleen om goede genen. De dames uit Japan, het land van de kersenbloesems, houden zich aan een paar eenvoudige regels in hun leven, die hen helpen hun geweldige figuur te behouden (dit geldt ook voor mannen).

Lees ook  Deze geweldige, eiwitrijke peulvrucht is je geheime wapen om af te vallen en je stoelgang onder controle te houden!

De Japanners zijn het slankste volk ter wereld. Dit is te danken aan een speciaal dieet.

  • De Japanners zijn het slankste volk ter wereld (slechts 3% van de bevolking heeft obesitas). Naast regelmatige lichaamsbeweging is dit vooral te danken aan een speciaal dieet op basis van vis, soja, rijst, vers fruit en verse groenten.
  • Ze ontzeggen zichzelf nooit het ontbijt, omdat ze dat als de belangrijkste maaltijd van de dag beschouwen.
  • Ze eten kleine porties, maar meerdere keren per dag. Ze proberen hun maaltijden vetarm te houden, omdat dit vaak wordt opgeslagen als vetweefsel en leidt tot afzettingen in de inwendige organen en aderen.
  • Ze kiezen lichte plantaardige oliën (olijf, sesam) om de smaak van hun maaltijden te versterken en overdrijven niet. Hierdoor hebben ze geen problemen met cholesterol of hartaandoeningen.
Lees ook  Waarom zou je overwegen kaneel als medicijn in je leven op te nemen?

Japanners eten geen brood, maar ze ontzeggen zichzelf ook geen zoetigheid.

Het geheim van een lang leven in Japan ligt in lichaamsbeweging en een speciaal dieet. De inwoners van het land van de kersenbloesems eten nauwelijks brood.

Veel mensen kunnen zich nauwelijks een dag zonder brood of broodjes voorstellen, maar in Japan wordt traditioneel brood nauwelijks gegeten. Meelproducten worden af en toe gegeten, omdat de mensen in het land van de kersenbloesem de voorkeur geven aan gerechten op basis van maïs of rijst.

Ze zijn slank ondanks het feit dat ze zichzelf zoetigheden niet ontzeggen. Ze geven echter de voorkeur aan kleine porties (maaltijden worden in kleine bakjes geserveerd) en verkiezen zoete ciders, chocolade of dango (zoete rijstballetjes in saus of pudding) boven gebak en broodjes.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *