Drink het elke ochtend in plaats van koffie en voorkom verkoudheid en infecties

Met behulp van eenvoudige en goedkope ingrediënten zoals ui, knoflook en honing voorziet de natuurlijke siroop het lichaam van vitamine C en B.

Drink je elke dag koffie? Een makkelijke en goedkope manier om je immuniteit en lichaam te versterken is om deze gewoonte te vervangen door een andere drank die ziektes kan bestrijden en de regeneratie van ontstekingen kan versnellen.

Met behulp van eenvoudige en goedkope ingrediënten zoals ui, knoflook en honing voorziet de natuurlijke siroop het lichaam van vitamine C en B, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt.

Lees ook  Deze specerij is uitstekend voor het verminderen van kiespijn en het voorkomen van tandplakvorming.

Deze siroop moet gedurende 5 tot 7 dagen worden geconsumeerd, in een hoeveelheid van 3 tot 4 eetlepels. Na deze periode wordt een pauze van 7 tot 14 dagen aanbevolen om het lichaam te laten regenereren.

Regelmatig gebruik van deze siroop zal je helpen verkoudheid en andere infecties te voorkomen, die belangrijk zijn tijdens temperatuurschommelingen.

Hoe maak je de siroop ter vervanging van koffie?

Je hebt nodig:

  • 3 uien;
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 citroen;
  • 5 eetlepels honing.
Lees ook  Elke dag vier eieren is een aanrader. Ze zijn geweldig voor je gezondheid en helpen je een sterk lichaam op te bouwen.

Pel de ui en knoflook en snijd ze samen met de citroen in plakjes. Doe alles in een pot met een deksel en bedek de ingrediënten met de honing. Voeg dan het citroensap toe en zet 12 uur op kamertemperatuur.

Laat vervolgens nog eens 12 uur in de koelkast staan en de siroop is klaar voor consumptie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *