Hartige snacks – Probeer deze geweldige aardappeltaart met champignons!

Ga je naar een feest of partij en wil je iets meenemen voor op tafel? Dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag gaan we samen een bijzondere aardappeltaart met champignons, uien en mozzarella bereiden, waarmee je op elk feest en partij zult scoren! Dankzij het bijgevoegde fotorecept en de video-instructies is de bereiding van deze lekkernij heel eenvoudig en tijdbesparend.

Hebben we je bereikt met deze inspiratie? Dus zet je koksmuts op, pak je fornuis en laten we samen deze heerlijke aardappeltaart met champignons bereiden, die een hit zal zijn op elk feest en elke viering!

Lees ook  Deze heerlijke bladerdeegrondjes zijn gevuld met smakelijke tomaat, mozzarella en oregano.

Je kunt ook meer geweldige recepten vinden op onze Facebookpagina

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker eens !


Uitstekend recept voor een ongewone aardappeltaart met champignons, uien en mozzarella:

Wat we nodig hebben:

  • 3 stukken gekookte aardappelen
  • 300 g
  • 1 ui
  • 200 g
  • zout, peper
  • bladerdeeg
  • 1-2 aardappelen (bovenop)

Hoe te werk te gaan:

1.

2. Snijd en bak vervolgens de champignons en uien.

3. Meng na het bakken alles door elkaar en voeg de gesneden mozzarella toe.

Lees ook  Hier is een handige tip: je kunt de oven schoonmaken met een drankje dat je al in huis hebt.

4. Leg het bladerdeeg in laagjes in de bakvorm.

5. Voeg dan ons mengsel toe.

6. Leg de aardappelschijfjes erop, besprenkel met een beetje olijfolie en vouw de randen van het bladerdeeg dicht zoals op de foto hieronder.

7. Bak ongeveer 35 minuten op 180 graden en je bent klaar!

Eet smakelijk!

Bezoek ook onze Facebook-groep, waar je elke dag geweldige tips voor hartige maaltijden vindt.


Laat je inspireren door meer unieke recepten met !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *