Zelfgemaakte Parijse repen? Makkelijker dan je denkt – Kerstkoekjes


Je kunt nooit genoeg recepten voor kerstsnoepjes hebben. In de post van vandaag geven we je een geweldig recept voor Parijse repen die perfect passen op elke feesttafel. Iedereen zal ervan genieten.

Wat hebben we nodig?

Voor het deeg:

  • 60 g grof meel
  • 200 g poedersuiker
  • 200 g gemalen noten
  • 2 eieren

Voor de room:

  • 3 eieren
  • 200 g poedersuiker
  • 3 eetlepels cacao
  • boter

Hoe te werk te gaan:

1) Laten we beginnen met het voorbereiden van het deeg. Meng de ingrediënten en bewerk het deeg grondig en zet het in de koelkast.

Lees ook  Snijd de tomaten in plakjes, wrijf in met knoflook en zet in de oven: Ik raad iedereen dit recept aan

2) Vorm het deeg tot kleine rolletjes en druk ze plat. Leg ze op bakpapier en bak ze. Als ze opgeblazen zijn, zet je het vuur lager en laat je ze verder bakken.

3) Klop de eieren, suiker en cacao los boven stoom en laat afkoelen. Klop de boter met een beetje suiker en voeg beetje bij beetje toe aan de room.

Lees ook  Heerlijke goulash uit de ovenschaal: een zeer eenvoudige en snelle lunch

4) Plak tot slot de broodjes aan elkaar met de room en besprenkel met het chocoladeglazuur.

We raden ook aan:

We wensen je een goede smaak.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *