Op zoek naar inspiratie voor wat ongebakken lekkers voor bij de koffie ’s middags? Wil je iets met frambozen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag gaan we samen een luxe, no-bake cake maken. De bereiding is heel eenvoudig, dankzij het bijgevoegde fotorecept.
Begin je al te watertanden? Laten we deze frambozendroom samen bereiden!
Je kunt ook meer geweldige recepten vinden op onze Facebookpagina
Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze
Een heerlijk recept voor no-bake frambozentaart:
Wat hebben we nodig?
Achtergrond:
- 300 g lang
- 200 ml melk
Room:
- 400 g
- 50 g poedersuiker
- 5 ml vanille-essence
- 600 ml slagroom
- 250 g frambozen
- 30 g suiker
Voor decoratie:
- 50 g frambozen
- 50 g aardbeien
- 40 g kersen
- munt
Hoe gaan we te werk?
1. Week de koekjes in melk en schik ze op de bodem en rond de rand van de taartvorm.
2. Klop de slagroom op.
3. Klop in een andere kom de mascarpone, poedersuiker en vanille-essence door elkaar.
4. Voeg het opgeklopte mengsel met lepels toe aan de room en meng. Verdeel deze room vervolgens in 2 helften.
5. Kook ondertussen de frambozen (150 g) met de suiker in een pan op laag vuur.
6. Voeg vervolgens dit frambozenmengsel toe aan een van de roomhelften en meng grondig.
7. Leg in de volgende stap het mengsel zonder de frambozen in je cakevorm. Strijk het goed glad.
8. Voeg dan het frambozenmengsel toe en strijk het weer goed glad.
9. Zet de taart 60 minuten in de koelkast.
10. Versier de taart met fruit.
Geniet!
Bezoek ook onze Facebookgroep, waar je elke dag geweldige tips vindt.
VIDEO-INSTRUCTIES VOOR RASPBERRY DREAM: