Heb je een paar stukken over van de zomer en weet je niet wat je ermee moet doen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag gaan we een fantastisch frambozenbroodje maken met een luchtige mascarponecrème.
Je kunt ook meer lekkere recepten vinden op onze Facebookpagina
Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze
Een heerlijk recept voor mascarpone roulade met amandelen en frambozen:
Wat hebben we nodig?
Deeg:
- 3 eieren
- 4 g zout
- 100 g suiker
- 20 g zetmeel
- 10 ml citroensap
- 40 g chips
Crème:
- 300 g
- 200 ml slagroom
- 50 g poedersuiker
- 10 g vanillesuiker
- 200 g frambozen
Hoe te werk gaan:
1. Scheid eerst het eigeel van het eiwit.
2. Klop de eiwitten met het zout, de suiker, het zetmeel en het citroensap tot een dikke massa.
3. Spreid het schuim uit op bakpapier.
4. Bestrooi met amandelen.
5. Bak ongeveer 15 minuten op 180 graden.
6. Ga verder met de crème: klop gewoon alle ingrediënten voor de crème door elkaar.
7. Voeg tot slot de frambozen toe en meng grondig.
8. Haal het deeg na het bakken uit de oven. Draai het om en verwijder het bakpapier.
9. Breng onze crème aan op het deeg en smeer uit.
10. Begin met rollen.
11. Wikkel de rol in papier en leg hem 1 uur in de koelkast. Klaar!
Eet smakelijk!
Bezoek ook onze Facebookgroep, waar je elke dag geweldige tips vindt.
VIDEO-INSTRUCTIES VOOR FRAMBOZENROULADE MET MASCARPONECRÈME:
Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, laat je dan inspireren door andere unieke recepten met !