Probeer deze roomrol met amandelen en frambozen – Makkelijk en snel te bereiden!

Heb je een paar stukken over van de zomer en weet je niet wat je ermee moet doen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag gaan we een fantastisch frambozenbroodje maken met een luchtige mascarponecrème.

Je kunt ook meer lekkere recepten vinden op onze Facebookpagina

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze


Een heerlijk recept voor mascarpone roulade met amandelen en frambozen:

Wat hebben we nodig?

Deeg:

  • 3 eieren
  • 4 g zout
  • 100 g suiker
  • 20 g zetmeel
  • 10 ml citroensap
  • 40 g chips
Lees ook  Als je merkt dat de dooier in het ei deze kleur heeft, is het een goed idee om te controleren of het om een kwaliteitshoen gaat.

Crème:

  • 300 g
  • 200 ml slagroom
  • 50 g poedersuiker
  • 10 g vanillesuiker
  • 200 g frambozen

Hoe te werk gaan:

1. Scheid eerst het eigeel van het eiwit.

2. Klop de eiwitten met het zout, de suiker, het zetmeel en het citroensap tot een dikke massa.

3. Spreid het schuim uit op bakpapier.

4. Bestrooi met amandelen.

5. Bak ongeveer 15 minuten op 180 graden.

6. Ga verder met de crème: klop gewoon alle ingrediënten voor de crème door elkaar.

7. Voeg tot slot de frambozen toe en meng grondig.

Lees ook  Honingsterren zijn een heerlijk kerstsnoepje dat verblindt door zijn unieke smaak en mooie uiterlijk

8. Haal het deeg na het bakken uit de oven. Draai het om en verwijder het bakpapier.

9. Breng onze crème aan op het deeg en smeer uit.

10. Begin met rollen.

11. Wikkel de rol in papier en leg hem 1 uur in de koelkast. Klaar!

Eet smakelijk!

Bezoek ook onze Facebookgroep, waar je elke dag geweldige tips vindt.


VIDEO-INSTRUCTIES VOOR FRAMBOZENROULADE MET MASCARPONECRÈME:

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, laat je dan inspireren door andere unieke recepten met !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *