Probeer deze appelbroden met eenvoudige en snelle bereiding

Als je op zoek bent naar iets zoets voor bij de koffie of thee in de namiddag, dan zijn deze appelbroden de perfecte keuze. Dankzij de eenvoudige en snelle bereiding kun je ze zelfs op een doordeweekse dag maken als je minder tijd hebt, maar jezelf wilt trakteren op iets huisgemaakt. Of je ze nu warm serveert, rechtstreeks uit de oven, of bewaart voor later, deze broden zullen je zoete trek gegarandeerd bevredigen!

Bezoek ook onze Facebookgroep voor elke dag geweldige tips.


Appelbroden met eenvoudige en snelle bereiding

Wat hebben we nodig?

Deeg:

  • 2 eieren (kamertemperatuur)
  • snufje zout
  • 100 g suiker
  • 100 g verzachte boter
  • 320-340 g bloem
  • 14 g bakpoeder
  • 2 groene appels
Lees ook  De bouillon blijft vers en wordt niet zuur. Het blijft tot drie maanden na het koken vers. Dit is het soort advies dat moeders hun dochters geven.

Voor het versieren en bestrooien:

  • bloemsuiker
  • gemalen (optioneel)

Hoe gaan we te werk?

1. Deeg: Klop de eieren los in een kom, voeg een snufje zout toe en giet de suiker erbij – klop. Voeg vervolgens de zacht geworden boter toe aan de kom, roer het bakpoeder erdoor en in 2-3 etappes de gewone bloem – roer geleidelijk met een spatel tot een deegmengsel.

2. Roer vervolgens de schoongemaakte in blokjes gesneden groene appels door het deegmengsel, meng goed tot een deeg.

Lees ook  Recept voor aardappelen met uien, die lekkerder zijn dan vlees

3. Leg een met bakpapier beklede bakplaat klaar en gebruik lepels om de broden mooi naast elkaar te vormen met ruimte ertussen.

4. Bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C tot ze goudbruin en knapperig zijn.

5. Bestrooi de krokante broden na het bakken met gezeefde poedersuiker en serveer met liefde, veel smaak en gratie.

Vrienden, we wensen jullie een goede smaak!

Deel dit fantastische recept met je vrienden! Ik weet zeker dat zij er ook van zullen genieten! Je kunt ook kijken op .

VIDEO GIDS:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *