Ongebakken sponsrolletje met luchtige room!

Liefhebbers van ongebakken desserts snel hier! Vandaag maken we samen een heerlijke biscuit met een luxe Nutella crème! Dankzij het bijgevoegde fotorecept en de video-instructies is het bereiden van dit lekkers heel eenvoudig. Omdat het een no-bake dessert is, moet het echter wel even in de koelkast blijven.

Begin je al te watertanden? Dus zet je koksmuts op, pak je fornuis en laten we samen deze heerlijke sponsrol met luxe room maken!

Je kunt ook meer lekkere recepten vinden op onze Facebookpagina

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze

Lees ook  Maak heerlijke zigeunerschnitzels - het perfecte recept voor de lunch

Een heerlijk recept voor een sponsrol met een luchtige nutellacrème:

Wat hebben we nodig?

Achtergrond:

  • 200 g lang
  • 150 ml melk

Room:

  • 500 ml melk
  • 2 eieren
  • 100 g suiker
  • 50 g boter
  • 50 g bloem
  • 200 g

Voor de garnering:

  • 200 g slagroom
  • 25 g pure chocolade

Hoe te werk gaan:

1. We beginnen met het weken van de koekjes in melk en beginnen ze te stapelen op een stuk huishoudfolie.

2. Begin de melk te koken op een laag vuur. Voeg de boter toe en blijf roeren.

3. Meng in een kom de eieren, suiker en bloem. Meng grondig.

Lees ook  Truffels met karamelroom zijn een populair snoepje dat knapperig gebak combineert met rijke room

4. Voeg het mengsel toe aan de melk en kook onder voortdurend roeren.

5. Voeg na een tijdje Nutella toe. Kook en roer nog 15 minuten.

6. Verdeel de room over de koekjes en strijk goed glad.

7. Rol nu de rol op en leg hem 2 uur in de koelkast.

8. Zodra de rol uit de koelkast is, versier je hem met slagroom en ook met geraspte chocolade.

Geniet!

Bezoek ook onze Facebookgroep, waar je elke dag geweldige tips vindt.


VIDEO-INSTRUCTIES VOOR DE SPONSROL:

Laat je inspireren door andere unieke recepten op !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *