hoort van nature bij de mooiste tijd van het jaar. Wanneer anders kunnen we het ons veroorloven om een beetje te zondigen en te genieten van heerlijke zelfgemaakte zoetigheden. In het artikel van vandaag bekijken we hoe je zelfgemaakte Margots bereidt.
Bezoek ook onze Facebookgroep , waar je elke dag leuke tips vindt.
Laat je inspireren door meer unieke recepten op !
Margotky
Wat we nodig hebben:
Voor het deeg:
- 300 g gewone bloem
- 200 g boter
- 100 g poedersuiker
- I ei
- een snufje citroenschil
Voor de room:
- 150 g Margot chocolade (geraspt)
- 200 g boter
- 2 eetlepels poedersuiker
- 3 eetlepels rum
Wat we nodig hebben:
1. Maak een deeg met de ingrediënten en laat het rusten in de koelkast (kan tot de volgende dag).
.
2. Rol vervolgens een 3 mm dikke plaat uit en snijd de rondjes uit. Bak ongeveer 10 minuten op 160 °C (elke oven bakt anders).
3. Beplak de afgekoelde rondjes twee aan twee met de vulling, doop in het glazuur en bestrooi met geraspte Margot.
4. Vulling: Klop boter met suiker, voeg rum en geraspte Margot toe. Klaar!
We wensen je een goede smaak!
Als je ook een favoriet recept hebt, vertel het ons dan in onze Facebook-groep en bezoek de groep, waar je elke dag veel leuke recepten vindt.
AANBEVOLEN: