Margots – Kerstsnoepjes


hoort van nature bij de mooiste tijd van het jaar. Wanneer anders kunnen we het ons veroorloven om een beetje te zondigen en te genieten van heerlijke zelfgemaakte zoetigheden. In het artikel van vandaag bekijken we hoe je zelfgemaakte Margots bereidt.

Bezoek ook onze Facebookgroep , waar je elke dag leuke tips vindt.


Laat je inspireren door meer unieke recepten op !

Margotky

Wat we nodig hebben:

Voor het deeg:

  • 300 g gewone bloem
  • 200 g boter
  • 100 g poedersuiker
  • I ei
  • een snufje citroenschil
Lees ook  Het zou heel handig zijn om te weten hoe lang jam of komkommers houdbaar zijn na opening en waar ik ze het beste kan bewaren!

Voor de room:

  • 150 g Margot chocolade (geraspt)
  • 200 g boter
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • 3 eetlepels rum

Wat we nodig hebben:

1. Maak een deeg met de ingrediënten en laat het rusten in de koelkast (kan tot de volgende dag).

.

2. Rol vervolgens een 3 mm dikke plaat uit en snijd de rondjes uit. Bak ongeveer 10 minuten op 160 °C (elke oven bakt anders).

Lees ook  Kaas en avocadospread

3. Beplak de afgekoelde rondjes twee aan twee met de vulling, doop in het glazuur en bestrooi met geraspte Margot.

4. Vulling: Klop boter met suiker, voeg rum en geraspte Margot toe. Klaar!

We wensen je een goede smaak!

Als je ook een favoriet recept hebt, vertel het ons dan in onze Facebook-groep en bezoek de groep, waar je elke dag veel leuke recepten vindt.


AANBEVOLEN:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *