Er is een overvloed aan marinades. Ieder van ons heeft wel een favoriet. Maar soms gebeurt het dat, hoeveel we ook marineren, alle sappigheid en malsheid van het vlees verdwenen is. Vandaag laten we je mosterdmarinades zien die absoluut goddelijk smaken. Mosterd zorgt niet alleen voor een ongewone en heerlijke smaak, maar ook voor maximale sappigheid van het vlees. Je hele familie zal nog lang na de lunch hun vingers aflikken.
Bezoek ook onze Facebookgroep , waar je elke dag leuke tips voor hartige gerechten vindt.
Laat je inspireren door meer unieke recepten met !
Kipfilet in mosterdmarinade:
Wat we nodig hebben:
- 2 grote kippenborsten
- 1 eetlepel mosterd
- 4 eetlepels bloem
- 2 eieren
- 4 eetlepels melk
- 5 eetlepels paneermeel
- zout
- Paprika
- Olie om te bakken
Hoe te werk te gaan:
1. Snijd het vlees in plakken en laat het zacht worden.
2. Bestrijk één kant van het vlees (of beide, afhankelijk van de smaak) met mosterd.
3. Kruid de andere kant met zout en peper. Klop de eieren los met de melk.
4. Smeer nu het vlees in. Eerst in bloem, dan in ei en tot slot in paneermeel.
5. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees aan beide kanten.
Je zult deze heerlijk vinden in de mosterdmarinade. Eet smakelijk!
Deel dit recept, je vrienden zullen er dol op zijn.
Als je dit recept lekker vond, aarzel dan niet om dit recept ook te proberen: