is een zeer populair ingrediënt in veel keukens. Verras je gasten met een nieuw recept met je favoriete ingrediënten. Deze smakelijke pasta met kip heb je nog nooit gegeten. Wacht nergens op en begin met de voorbereidingen voordat het te laat is, elke beginnende chef-kok en kok kan het!
Recept voor heerlijke pasta met kip:
Wat we nodig hebben:
– Ingrediënten (porties: 2)
- 1 ui
- 2 kippenborsten
- zout, zwarte peper
- 6 champignons
- 1 eetlepel olijfolie
- water
- 200 g fettuccine
- boter
- ½ eetlepel gehakte knoflook
- 350 ml room
- ½ kopje melk
- ¼ kopje parmezaanse kaas
Tips:
- Als je de parmezaan weglaat, voeg dan meer zout toe
- Als je geen boter gebruikt, kun je olijfolie gebruiken.
Hoe te werk te gaan:
1) Snijd de gewassen en schoongemaakte vis in stukken en zout en peper ze aan beide kanten.
2) Bak vervolgens de kip in een pan met olijfolie. Bak tot ze goudbruin zijn. Leg het vlees apart in een kom.
3) Kook je favoriete pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen.
4) Snipper de ui fijn en snijd de champignons in plakjes.
5) Fruit de uien samen met de champignons in hete boter. Roerbak de champignons tot ze bruin zijn. Voeg dan de gehakte knoflook, zout, zure room, melk en geraspte parmezaanse kaas toe. Laat op middelhoog vuur sudderen.
6) Voeg de stukjes kip toe en meng goed. Giet de gekookte pasta af en voeg toe aan de pan. Verwarm even en serveer. Bestrooi met gehakte peterselie. We wensen je een goede smaak.
VIDEO-INSTRUCTIES VOOR EEN SMAKELIJKE PASTA:
Aanbevolen –