Heerlijke zelfgemaakte zakjes gevuld met kaas en ham – Makkelijk en snel te bereiden!

Zoek je inspiratie voor iets lekkers en heb je een paar vellen bladerdeeg in huis? In dat geval ben je hier aan het juiste adres! Vandaag gaan we heerlijke bladerdeegzakjes maken gevuld met een kaas- en hammengsel! Dankzij het bijgevoegde fotorecept kan iedereen het maken!

Ben je al aan het watertanden? Laten we deze heerlijke gevulde hartige bladerdeegzakjes samen maken!

Je kunt ook meer lekkere recepten vinden op onze Facebookpagina

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze

Lees ook  Veel mensen maken de fout om aardappelen op het verkeerde moment te zouten. Wanneer is de beste tijd om aardappelen te zouten?

Een geweldig recept voor bladerdeegzakjes gevuld met een kaas- en hammengsel:

Wat we nodig hebben:

  • 400 g bladerdeeg
  • 1 ei (om te smeren)
  • 150 g junior
  • 200 g geraspt
  • 100 g roomkaas
  • 100 g zure room
  • peper
  • zout
  • 1 eierdooier (om te smeren)

Hoe te werk gaan:

1. Snijd het bladerdeeg op deze manier. Bestrijk een ongesneden hoek met ei.

2. Meng in een kom de gehakte junior, geraspte kaas, roomkaas, room, zout en peper. Meng alles goed door elkaar.

3. Breng het resulterende mengsel aan op het deeg in de hoek die je hebt uitgesmeerd. Bedek met de andere ongesneden kant. Bestrijk vervolgens de andere kant opnieuw met het ei.

Lees ook  Mijn favoriete kerstsnoeprecepten die ik elk jaar maak

4. In de volgende stap vlecht je gewoon de afgesneden stroken.

5. Leg de zakjes op een bakplaat en bestrijk ze met eigeel.

6. Bak ongeveer 30 minuten op 190 graden.

Klaar! Geniet!

Bezoek ook onze Facebookgroep , waar je elke dag leuke tips voor hartige gerechten vindt.


VIDEO GIDS:

Laat je inspireren door meer unieke recepten met !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *