Heb je thuis varkensvlees? Maak dan dit heerlijke snelle gerecht, waar iedereen dol op zal zijn. Varkensvlees is een populair ingrediënt in veel keukens. Verras je gasten met een nieuw recept met hun favoriete ingrediënten. Wacht nergens op en begin met de voorbereidingen voordat het te laat is, elke beginnende chef-kok en kok kan het!
Wat hebben we nodig?
- varkenskotelet – 6 plakjes
- zout
- zwarte peper
- paprikapoeder
- ui – 2 stuks
- gekookte eieren – 4 stuks
- harde kaas – 200 g
- yoghurt – 200 g
Vormen 22 X 26 cm
Hoe ga ik te werk?
1) Bereid de plakjes varkensvlees, die je met een drumstick mals maakt. Kruid elk stuk met zout en peper en voeg aan beide kanten zoete paprika toe.
2) Leg de gesneden uien in een ovenschaal en leg de plakjes vlees naast elkaar.
3) Rasp de gekookte eieren op de grove kant van een rasp en meng met de geraspte kaas, yoghurt, zout en peper.
4) Schep dit mengsel in een ovenschaal en strijk glad.
5) Bak 30 minuten op 180 graden. We wensen je een goede smaak.
HEB JE THUIS VARKENSVLEES? BEKIJK DE VOLLEDIGE INSTRUCTIEVIDEO:
Probeer ook –