Kerstmis nadert met rasse schreden en met de advent komt ook het kerstbakseizoen. In het artikel van vandaag bekijken we hoe je egels kunt bereiden volgens Dani Elle.
Wat we nodig hebben:
- 350 g gewone bloem
- 50 g griessuiker (ik vervang rietsuiker)
- 200 g boter
- een ei
Wat we nodig hebben:
1) Kneed het deeg, laat het even rusten in de koelkast…
2) Vorm de lammetjes door de bal te vullen met amandelen of andere noten, vorm dan de snuit…
3) Bak ongeveer 30 minuten op 170 graden…
4) Doop de gebakken egels in gesmolten pure chocolade en boter… rol ze daarna in kokos…
5) Versier de ogen en snuit met een satéprikker
AANBEVOLEN:
We wensen je een goede smaak.
Related posts:
Wat is het doel van het mengen van citroenschillen met azijn: de uitleg
Veel mensen maken de fout om aardappelen op het verkeerde moment te zouten. Wanneer is de beste tijd...
Er zitten rode vlekken op de kip! Laten we uitzoeken wat ze betekenen.
Kalkoen koteletten in kaasbeslag: De hele familie is er dol op
Het supervoedsel dat de slaapkwaliteit verbetert en de spijsvertering bevordert
Hoe maak ik een eiwitshake met banaan, aardbei en haver om spiermassa op te bouwen en sterker te wor...
Experts onthullen of cafeïnevrije koffie goed of slecht is voor uw gezondheid
Waarom u voor het slapengaan een laurierblad onder uw kussen moet leggen
Waarom citroenschillen met azijn mengen en waar dient het voor?