Dit is een geweldige manier om je pizza op te warmen zonder een magnetron of oven te gebruiken. Het duurt maar vier minuten. Het is net alsof je pizza rechtstreeks uit de oven komt.

Pizza is een vrij universele liefde. Soms is er een stuk pizza over voor de volgende dag. Hoe kun je die het beste opwarmen? Als je de pizza in de magnetron of oven opwarmt, droogt hij snel uit en wordt hij rubberachtig. Gelukkig is er een andere manier. Probeer deze gepatenteerde methode en je krijgt die knapperige textuur alsof hij net uit de oven komt.

Pizza is geweldig voor bijeenkomsten met vrienden, familiediners en filmavonden. Als er een paar stukken overblijven, kun je ze altijd opnieuw opwarmen. Hoe kun je de pizza opwarmen zonder dat hij uitdroogt en zijn smaak verliest? Hier is een eenvoudig patent.

Lees ook  Wikkel mozzarella in bladerdeeg - Het resultaat is de moeite waard!

Hoe bewaar je pizza? Doe hem in een bakje en hij smaakt de volgende dag perfect

Pizza is een Italiaans gerecht dat wereldwijd een grote vlucht heeft genomen. Een platte plak zuurdesem met beleg zoals mozzarella, kruiden, tomatensaus en ham wordt warm geserveerd. Wat moet je ermee doen als je het niet meteen opeet?

Je kunt de pizza veilig in de koelkast bewaren, maar zorg ervoor dat je hem afsluit in een bakje zodat de geuren zich niet door de hele koelkast verspreiden. Zo wordt het deeg ook niet klef en kunnen bacteriën zich niet vermenigvuldigen. Pizza’s kun je beter niet langer dan 24 uur in de koelkast bewaren. Je kunt dips tot twee dagen in de koelkast bewaren, zolang je ze goed afsluit.

Lees ook  Lekkere pannenkoeken op de bakplaat! Klaar in 10 minuten!

Hoe verwarm je pizza zodat hij droog blijft? Vergeet de magnetron en oven. Er is een snellere manier

  • Leg een ijsblokje in een verwarmde pan, leg de pizza erin en dek af met een deksel.

Zodra het ijs gesmolten is, zal er stoom ontstaan die voorkomt dat het deeg uitdroogt en hard wordt. De pizza is in ongeveer vier minuten klaar. Hij zal heerlijk smaken en lekker knapperig zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *