Bladerdeegkussentjes vol room en nutella!

Op zoek naar inspiratie voor je koffie ’s middags, wil je iets nieuws en ongewoons? Dan ben je hier aan het juiste adres. Vandaag gaan we fluffy bladerdeegkussentjes maken met room en .

Dankzij ons fotorecept is de bereiding heel makkelijk en tijdbesparend. Begin je al te watertanden? Laten we samen luchtige bladerdeegkussentjes met room en bananen maken!

Je kunt ook meer leuke recepten vinden op onze Facebookpagina

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze eens

Lees ook  De effecten van peterselie in combinatie met voedsel, zeggen voedingsdeskundigen

Een heerlijk recept voor roomsoesjes:

Wat hebben we nodig?

  • 600 g bladerdeeg
  • 1 ei
  • vanille
  • 60 g suiker
  • 300 ml melk
  • 150 ml slagroom
  • banaan
  • nutella

Hoe te werk te gaan:

1. Snijd het bladerdeeg in vierkantjes van gelijke grootte.

2. Snijd een gat in het midden van de vierkantjes.

3. Verdeel de dooier over de vierkantjes.

4. Dek nu eenvoudig af.

5. Leg de kussentjes op een bakplaat en bestrijk ze met ei. Bak ongeveer 20 minuten op 180 graden.

Lees ook  Recept voor zelfgemaakte knoedels: Ik maak geen andere

6. Ga verder met de custard: bereid de custard op de klassieke manier.

7. Klop de room op.

8. Meng vervolgens de vanillepudding met de slagroom.

9. Klop alles goed door elkaar.

10. Versier nu de kussens met onze afgewerkte crème.

11. Leg er een plakje banaan op en versier met Nutella. Klaar!

Veel plezier!

Bezoek ook onze Facebookgroep, waar je elke dag geweldige tips vindt.


VIDEO-INSTRUCTIES VOOR DE PADS:

Laat je inspireren door meer unieke recepten met !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *