Als je op zoek bent naar de perfecte basis voor je taart of ander dessert, dan is je zoektocht voorbij! Vandaag gaan we samen een fantastische taartbodem bereiden die in bijna alle soorten desserts en taarten gebruikt kan worden. Je zult ook blij zijn met de snelle en absoluut eenvoudige bereiding. Het is klaar in slechts enkele tientallen minuten! Bijna elke beginner kan het bereiden. Meng gewoon alles door elkaar en plaats het in de oven. Als je deze cacaotaart eenmaal hebt geproefd, wil je er nooit meer een kopen.
Sprak dit recept je aan? Laten we deze heerlijke cacaotaart maken, die geschikt is voor bijna alle desserts!
Als jij ook een favoriet recept hebt en dat met ons wilt delen, bezoek dan zeker onze Facebookgroep
Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze
Een heerlijk recept voor cacaotaart:
Wat hebben we nodig?
- 6 eieren
- snufje zout
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels halfgrove bloem
- 3 eetlepels
- 1 theelepel bakpoeder
- vanille aroma
Hoe te werk gaan:
1. Begin met het scheiden van de eiwitten van de dooiers. Klop de eiwitten stijf en romig. Meng in de volgende kom de eidooiers met de suiker. Meng grondig.
2. Voeg geleidelijk de overige ingrediënten toe aan het eidooiermengsel. Spatel tot slot voorzichtig de sneeuw van eiwit erdoor. Meng nogmaals grondig.
3. Zet een cakevorm klaar en bekleed deze met bakpapier. Doe het beslag er gelijkmatig in.
4. Bak ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Probeer de oven niet te openen terwijl de cake bakt, want dan kan hij vallen.
We hebben een geweldig cacaocorpus klaar!
Eet smakelijk!