Meng en smeer het op een vuile toiletbril. Na ongeveer 15 minuten zul je zien dat het oppervlak begint te glanzen.

Hoe maak je het toilet schoon? Het wordt elke dag gebruikt, dus het heeft regelmatig onderhoud nodig. Je hebt geen dure mengsels uit de winkel nodig. Je kunt de juiste producten maken van wat je al hebt. Het is goedkoop en gemakkelijk om een schoon oppervlak te krijgen. Hoe verwijder je gele vlekken van een toiletbril?

Maak je je toilet regelmatig schoon, maar heb je nog steeds last van een onaangename geur en aanslag? Je kunt een zelfgemaakt mengsel proberen dat vlekken snel verwijdert. Hier lees je hoe.

Wat is de beste manier om een toiletbril schoon te maken? Verwijder vlekken op de toiletbril met dit mengsel

Heb je vlekken op je wc-bril die moeilijk te verwijderen zijn? Met dit huismiddeltje kun je ze snel verwijderen, het oppervlak witter maken en schoonmaken.

  • Meng 5 eetlepels zuiveringszout met een paar druppels water en 1 theelepel citroensap. Er moet een dikke pasta ontstaan.
  • Breng het mengsel aan op de vergeelde toiletbril en wacht ongeveer een kwartier.
  • Veeg de pasta weg met een doek gedrenkt in water of wat je normaal ook gebruikt om het toilet schoon te maken.
  • Veeg de zitting droog en geniet van een oppervlak zonder gele vlekken.
Lees ook  De loodgieter heeft ons zijn advies gegeven. Als je deze dingen met een wasmachine doet, gaat hij alleen maar kapot. De fabrikanten verbergen het.

Hoe verwijder je vuil van het toilet? Eén vaatwastablet kan helpen

Eén vaatwastablet is alles wat je nodig hebt om de binnenkant van de toiletpot schoon te maken. Gooi het erin en wacht ongeveer 30 minuten. Daarna schrob je het toilet met een borstel en laat je het water weglopen. Het vuil zou zonder al te veel moeite verwijderd moeten zijn. Naast de netheid zul je snel merken dat de ruimte nog lang aangenaam zal ruiken.

Lees ook  Geen fan van strijken? Dat ben ik met je eens. Daarom doe ik één ding zodra ik de wasmachine open. Geen kreuken.

Wat te doen als het toilet stinkt? Gebruik een lucifer

Als er vaak een onaangename geur uit je toilet komt en schoonmaakmiddelen dit niet aankunnen, gebruik dan één lucifer. Hoe werkt het? Het is allemaal te danken aan zwavel, waarvan de eigenschappen de geur verwijderen. Zorg er eerst voor dat er geen brandbare stoffen in de pot zitten. Gebruik deze truc niet als je het oppervlak de afgelopen zeven dagen met een chemische stof hebt gewassen. Wat moet je dan doen? Steek gewoon een lucifer aan en laat die in het water van het toilet vallen. Wacht een paar minuten, trek handschoenen aan, verwijder de lucifer en gooi hem in de prullenbak.

3 Replies to “Meng en smeer het op een vuile toiletbril. Na ongeveer 15 minuten zul je zien dat het oppervlak begint te glanzen.

  1. Geen onkruid op de stoep of opritten in de tuin.en terras
    Gewoon benevelen met azyn .
    En alles is binnen het uur weg
    In dien het groen zich herhaald blyf je het nog doen .
    En je tuin en opritten .
    Nooit meer krabben.

  2. Paul toch, wat maakt dat nou uit!
    Maak je druk om iets..
    Wat gewoon leuk is in je leven.
    Om je fijner te gaan voelen.
    Dat de puntjes op de i blijven.
    Maar met liefde zonder ook (begrepen) mogen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *