Wat kun je nog meer in de wasmachine wassen? Je kunt deze dingen gemakkelijk weer nieuw leven inblazen. Ze worden weer zo goed als nieuw!

Wat kun je wassen in een wasmachine? Veel mensen stellen deze vraag. Stof en vuil kunnen in de wasmachine. Waar moet je op letten?

Sommige mensen kunnen zich geen leven zonder wasmachine voorstellen. Het maakt het dagelijks leven gemakkelijker. Je kunt er kleren mee wassen, maar wat kan er nog meer in de trommel?

Wat kan er behalve kleding in de wasmachine? Let op

Wil je snel andere dingen dan kleding opfrissen? Wat kun je in de trommel doen?

  1. Schoenen
    Sneakers wassen zonder problemen, maar trek de veters los, maak het materiaal voor en doe ze in een beschermende zak. Was echter geen schoenen met tape, suède en hakken, want die kunnen de wastrommel verslijten of beschadigen. Om te voorkomen dat de schoenen tegen de trommel slaan, kun je ze bijvoorbeeld in handdoeken wassen. Droog ze in een natuurlijke positie, niet in de zon en niet op een radiator.
  2. Gordijnen
    Lees het bijgeleverde etiket en volg de instructies. Kies een zacht programma met een temperatuur van ongeveer 30 graden Celsius.
  3. Opgezette dieren
    Verwijder decoratieve elementen zoals kralen en strikken. Was één teddybeer samen met kleding van een vergelijkbare kleur en op een temperatuur die niet hoger is dan 30 graden Celsius. Als je meer dan één mascotte wilt wassen, was ze dan op kleur.
  4. Moppen
    Ze worden snel vies en moeten dus worden schoongemaakt. Controleer de aanbevelingen op het etiket en als er geen contra-indicaties zijn, schroef je de mop los of trek je de stekker uit het stopcontact en was je hem in de wasmachine.
Lees ook  Ervaren huisvrouwen weten dat het weken van shirts in zout water een belangrijk effect heeft.

Wat moet er nog meer in de wasmachine behalve kleding? Zonder aarzelen in de trommel gooien

Naast de bovenstaande items kun je ook het volgende in de wasmachine doen:

  • oefenmatten (gewoon lauw water zonder wasmiddel);
  • rugzakken en stoffen tassen (zacht programma, 30 graden);
  • washandjes (zacht programma, 30 graden).

Kun je één ding in de wasmachine wassen? Ontdek of je het beoogde effect bereikt

Naast de vraag wat er allemaal in de wasmachine kan, vragen veel mensen ook of je maar één stuk wasgoed in de trommel kunt doen. Het is algemeen bekend dat het loont om de trommel niet te vol te doen, omdat dit het wassen bemoeilijkt. Aan de andere kant, als er maar één item in zit en de lading is klein, zal het item niet goed bewegen, waardoor het vuil mogelijk niet goed wordt verwijderd. Daarom is het beter om iets anders in de was te doen.

4 Replies to “Wat kun je nog meer in de wasmachine wassen? Je kunt deze dingen gemakkelijk weer nieuw leven inblazen. Ze worden weer zo goed als nieuw!

  1. Lego en duplo kan je in een wasbak ook gewoon in de wasmachine stoppen. Op 30 graden worden de blokjes superschoon. Weer fris voor de kinderen om mee te bouwen!

  2. “Washandjes kan je ook in de wasmachine doen, op 30°”. Wat is dit voor grap. ik hoop toch dat je die wekelijks op 60 graden wast en dat dat totaal geen verrassing is dat dat kan. Sterker nog het is de bedoeling

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *