Dit geweldige product laat je meubels glanzen als een paleis! Het zal stof uitbannen en je huis sprankelend houden.

Zitten er ondanks regelmatig schoonmaken nog steeds dikke lagen stof op je meubels? Het is een probleem dat veel mensen hebben, maar je kunt er gemakkelijk iets aan doen. Vuil zal zich niet zo snel ophopen als je tafels en kasten wast met goedkope huishoudvloeistof. Het duurt maximaal vijf minuten om het klaar te maken.

Een schoon en opgeruimd huis vereist regelmatige schoonmaak. Er is niet één geniale manier om stof voor altijd van je kasten of salontafel te verwijderen, maar met de juiste schoonmaakmiddelen kun je de opeenhoping van stof op je meubels vertragen.
Maak een zelfgemaakt mengsel op waterbasis en gebruik het om je meubels te wassen, die zo schoon en glanzend als een paleis zullen zijn. Dit patent wordt vooral gewaardeerd door mensen met een allergie die een schone leefruimte willen.

Waar komt stof in huis vandaan? Het kan niet worden voorkomen.

Stof in huis is iets heel normaals. Het is een mengsel van verschillende deeltjes – vuil, opperhuid, haar, huidschilfers, pollen of huisstofmijt. Het ontstaat wanneer je de ruimte gebruikt.
Kleine vezels verplaatsen zich onder andere wanneer je het beddengoed gebruikt, op de bank ligt of de was ophangt, maar ook wanneer je een raam openzet of je viervoeters door het huis bewegen.

Lees ook  Je zult versteld staan hoeveel makkelijker je leven kan zijn met slechts één kleine verborgen knop op je wasmachine.

Hoe verminder je stoffigheid? Deze trucjes verminderen de stoffigheid

Om de hoeveelheid stof te verminderen, kun je het beste zware gordijnen vermijden, omdat deze vaak vuil bevatten. Was je gordijnen eens per maand en doe hetzelfde met tapijten of vloerkleden op de vloer.
Leg tijdschriften en snuisterijen achter vitrines of in kasten. Maak vlakke oppervlakken waar zich stof ophoopt regelmatig schoon en veeg ze grondig schoon. Let op boekenplanken, werkbladen en vensterbanken.

Vermijd spleten onder meubels of ruimtes in gestoffeerde meubels niet. Begin met het schoonmaken van de hoogste meubels, ga dan verder met tafels en pas als allerlaatste met tegels of houten vloeren.

Lees ook  Hoeveel dekbedovertrekken kun je wassen in een 5 kg wasmachine? Is het gewicht gebaseerd op droog of vochtig wassen?

Hoe verwijder je stof van meubels? Was kasten en tafels met deze vloeistof en ze zullen glimmen als een paleis.

Wil je het stof verminderen? Maak dan een zelfgemaakte vloeistof met antistatische eigenschappen die je huis ook nog eens heerlijk laat ruiken.

Er is een gemakkelijke manier om stof van meubels te verwijderen zonder geld uit te geven aan professionele schoonmaakmiddelen. Maak gewoon een zelfgemaakte vloeistof met antistatische eigenschappen die je huis ook nog eens heerlijk laat ruiken.

  • Meng 1 liter water met 1 dopje wasverzachter (fabric softener).

Giet het mengsel in een spuitfles en spuit op het gebied dat je schoonmaakt. Veeg het oppervlak af met een microvezeldoek. Stof zal zich langzamer op de meubels afzetten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *