Dit is de beste manier om van geurtjes in de kledingkast af te komen. Gebruik een rol papier – zo simpel is het.

Een onaangename geur in de kledingkast is een veelvoorkomend probleem. Er is echter een huismiddeltje dat je kan helpen er vanaf te komen en je kleding op te frissen. Het enige wat je hoeft te doen is toiletpapier in je kledingkast leggen.

De geur die uit je kast komt, kan onaangenaam zijn. Vooral als je het op je kleding ruikt. Na het wassen moeten ze fris ruiken. Helaas hebben geurzakjes van de drogist vaak niet het gewenste effect. De oplossing voor het probleem is eenvoudiger dan het lijkt en iedereen heeft ze praktisch bij de hand.
De oorzaak van de onaangename geur kan vocht zijn. Dit bevordert de vorming van schimmels en micro-organismen. Strak ingepakte kleding en onvoldoende luchtcirculatie dragen bij aan het verlies van frisheid. Als je kleding in de kast bewaart die niet helemaal droog is, zal dit zeker te zien zijn. Er is echter een eenvoudige truc om je van de onaangename geur af te helpen.

Lees ook  Ik begon WD-40 in het toilet te spuiten en laat me je vertellen, de dingen die begonnen te gebeuren waren ongelooflijk.

Je hebt hiervoor een rol toiletpapier nodig. Als je die op een van de planken of tussen de kleren legt, los je het probleem op. Het papier is absorberend, dus het absorbeert vocht en de onaangename geur die het veroorzaakt. Als je de rol om de twee weken vervangt, houd je je kledingkast effectief fris.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *