Gooi het vaatwastablet door het toilet. Je hebt geen andere schoonmaakmiddelen meer nodig.

Regelmatig en grondig schoonmaken van het toilet is cruciaal, maar soms vergeten we dat. Het vaatwastablet dat je gewoonlijk gebruikt om je borden af te wassen, schiet te hulp. Het blijkt dat het effect van de onopvallende capsule je kan verrassen.

Het schoonmaken van het toilet brengt meer dan één huisvrouw in slaap. Vaak zul je merken dat in de winkel gekochte reinigingsmiddelen die bedoeld zijn om het toilet schoon te maken, niet tegen de taak opgewassen zijn, met kalk, vuil en andere vlekken zichtbaar op het oppervlak. Gelukkig kun je een heel ander schoonmaakmiddel gebruiken dat veel mensen in de keuken hebben staan. Het blijkt te helpen… Een vaatwastablet.

Lees ook  Handdoeken worden zachter en luchtiger met deze truc die elke dag in hotels wordt gebruikt.

Gooi een vaatwastablet in het toilet. Een ongewone truc die zal verrassen door zijn effect

Een vaatwastablet is geweldig voor het schoonmaken van borden en ander vaatwerk. Het lost vet en vuil op, laat geen strepen achter en zorgt voor een glanzende afwerking. Maar weinig mensen beseffen dat het dankzij zijn eigenschappen ook vuil op heel andere oppervlakken aankan – waaronder het toilet. Wat moet je doen? Laat gewoon een blokje in het toilet vallen, bij voorkeur zonder wikkel. Wacht vervolgens ongeveer 15 tot 20 minuten, schrob de toiletpot grondig met een borstel en laat het water weglopen. Makkelijk? Ja. Doeltreffend? Natuurlijk. De bonus van deze methode is dat het toilet daarna nog lekker ruikt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *