Ervaren huisvrouwen weten dat het weken van shirts in zout water een belangrijk effect heeft.

Onze grootmoeders hadden het beste advies. Als je last hebt van gele zweetvlekken op je favoriete shirts, probeer dan eens zout en water.

Het natuurlijke alternatief

In een wereld vol schoonmaakmiddelen vergeten we de eenvoudige methoden van onze voorouders. Zout water reinigt kleding en is milieuvriendelijk. Natuurlijke oplossingen worden steeds relevanter. Het is ook goed voor onze gezondheid en het milieu.

Lees ook  De onaangename geur van de wasmachine is nu een herinnering. Gooi het gewoon in de trommel

Zout is vaak genoeg om een overhemd nieuw leven in te blazen

Heb je alles geprobeerd om van die vlekken af te komen? In plaats van naar de drogist te gaan, kun je ook een zelfgemaakt recept proberen. Zout water kan bevlekte shirts weer laten glanzen. Deze methode werkt op alle shirts.

Hoe doe je het?

Vul een bak met warm water en voeg zout toe. Voeg meer zout toe als dat nodig is. Meng en dompel je overhemden erin. Laat drie uur staan.
Haal na drie uur de shirts eruit, wring ze uit en was ze zoals gewoonlijk. De vlekken zullen oplossen. Je hebt geen chemicaliën nodig. Voeg azijn of zuiveringszout toe om de oplossing effectiever te maken. Deze natuurlijke ingrediënten zijn veilig voor je huid en werken goed thuis.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *