Ik ben van alle mieren in huis en tuin af. Ik heb dit kruid eenmaal gestrooid en het is gelukt.

Wat is de beste manier om van mieren in huis of tuin af te komen? Je hoeft geen twee keer na te denken, want kruiden uit de keuken werken uitstekend. Een paar keer strooien en de mieren zijn in een mum van tijd verdwenen. Je zult de chemicaliën snel vergeten en je zult ze geen kwaad doen.

Mieren in huis en tuin zijn een echte hoofdpijn voor veel tuiniers en huisvrouwen. Ze zijn niet alleen vervelend omdat ze ons eten opeten, maar ze kunnen ons ook flink bijten. Gelukkig hebben we manieren om ze kwijt te raken die al heel lang effectief zijn. Probeer deze thuistrucs eens en je zult het probleem snel vergeten. Alles wat je nodig hebt, is iets dat je waarschijnlijk al in je keuken hebt staan.

Lees ook  Veel mensen maken een grote fout met de toiletbril. Ik kan niet geloven dat ze dat niet weten.

Hoe kom je van mieren af? Strooi het op de hoeken en er komen geen mieren.

Als je een fortuin wil maken van je keukenkastjes, dan zal zuiveringszout in dit geval werken .

  • Doe het poeder op een theelepel en strooi het gewoon op de plekken waar je mieren het vaakst ziet. Het verstoren van de route die ze meestal nemen kan ze desoriënteren, waardoor ze besluiten om weg te gaan.
  • Je kunt een soortgelijk effect bereiken door kaneel te strooien. Dat meestal wordt gebruikt bij het bakken en voor het maken van verschillende desserts. Door kaneel in de hoeken te strooien, verjaag je de mieren al snel en haal je opgelucht adem.

Wat is het grootste mierenafschrikmiddel? Je kunt ze gemakkelijk afschrikken met komkommerschil

Het is ook de moeite waard om te weten dat je restjes komkommerschil kunt gebruiken om mieren op afstand te houden. We gooien ze meestal gewoon weg, maar ze zijn eigenlijk een vrij effectieve barrière om mieren uit ons huis te houden. Verspreid ze gewoon buiten de voordeur en op vensterbanken en ze zullen afschrikwekkend werken dankzij hun geur. Zorg er wel voor dat je ze van tijd tot tijd vervangt.

One Reply to “Ik ben van alle mieren in huis en tuin af. Ik heb dit kruid eenmaal gestrooid en het is gelukt.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *