Ik loste het op in warm water en veegde de badkamerkraan schoon. Hij had in lange tijd niet meer zo gepoetst.

Hoe krijg je kalkaanslag van badkamerkranen en douches? Gebruik zelfgemaakte trucjes in plaats van dure schoonmaakmiddelen. Ze werken op dezelfde manier en zijn soms effectiever. Je hebt niet veel nodig om je badkamerkranen sprankelend schoon te houden.

Het schoonmaken van badkamerkranen is geen eenvoudige taak. Kalk zorgt voor lelijke vlekken. Hoe kun je dit aanpakken? Wij hebben een oplossing voor je.

Hoe verwijder je kalkaanslag uit badkamerkranen en douches? Vergeet schoonmaakmiddelen uit de winkel

Dure schoonmaakmiddelen maken je sanitair vaak niet goed of lang schoon. Er zijn goedkopere oplossingen beschikbaar.

  • We hebben het bijvoorbeeld over het gebruik van witte keukenazijn en citroensap. Verdun beide producten met water in een verhouding van 1:1, giet ze dan in een spuitfles en besproei het vuil. Even afvegen met een zachte microvezeldoek en afspoelen met water is alles wat nodig is om kranen en douches schoon te houden.

WAARSCHUWING! Badkamerkranen kunnen kwetsbaar zijn. Gebruik geen staalborstels of scherpe voorwerpen om schoon te maken, want die kunnen krassen veroorzaken. Die krijg je later niet meer weg.

Lees ook  Even een waarschuwing: dit is de laatste keer dat je sla kunt zaaien. Als je van plan bent om in de lente te oogsten, zorg er dan voor dat je deze deadline haalt.

Hoe verwijder ik kalk uit een batterij? De volgende informatie zal je helpen… kunstgebit tabletten

Kunstgebit tabletten kunnen ook kalk uit je gootsteen of douche verwijderen. Sommigen van jullie hebben ze waarschijnlijk al in huis. Neem twee capsules en los ze op in heet water. Week een spons in de oplossing en veeg het beslag schoon. De kalk zal verdwijnen. Je kunt dit regelmatig gebruiken als dat nodig is. De vlekken zullen langzamer verdwijnen.
Kunstgebit tabletten zijn handig in de badkamer. Er staan veel tips online. Je kunt het ook gebruiken om het toilet en de gootsteen schoon te maken. De resultaten zijn verbluffend. Probeer het en zie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *