Raad eens wat er gebeurt als hij vaatwastabletten door de wc gooit!

Deze truc kan worden gebruikt om zeer vuile toiletten zonder al te veel moeite schoon te maken en om aanslag en vlekken te verwijderen.

Urine bevat mineralen en andere chemische stoffen, zoals ureum. Als je niet doorspoelt nadat je klaar bent, kunnen deze stoffen zich ophopen, veranderen in kristallen en aanslag of vlekken vormen. Bovendien kan urine een perfecte broedplaats zijn voor bacteriën, die ook donkere of zwarte vlekken kunnen veroorzaken. Als dit gebeurt, kan het schoonmaken van toiletten al snel lastig worden.

Je hebt verschillende technieken geprobeerd, maar niets lijkt te werken. Wat kun je eraan doen? Eén oplossing, die je kunt zien op YouTube, is het gebruik van vaatwastabletten. Deze tabletten bruisen meestal niet. Ze zijn ontworpen om langzaam op te lossen wanneer ze in de vaatwasser zitten, waardoor de reinigende en voedselresten-afbrekende ingrediënten geleidelijk vrijkomen. Deze eigenschap zal echt van pas komen bij het schoonmaken van vuile toiletten.

Lees ook  Ik ben zo enthousiast om deze geweldige truc te delen om kleding op te hangen in kleine flats!

Zo doe je het als volgt:

  • Doe twee vaatwastabletten in je toilet voordat je ’s avonds naar bed gaat.
  • Wacht tot de volgende ochtend; de tabletten zijn ’s nachts opgelost en hebben hun reinigende bestanddelen afgegeven.
  • Gebruik een wc-borstel om je toilet te schrobben; de aanslag en vlekken komen er vanzelf uit
  • Spoel het toilet grondig door met water.
Lees ook  Dit is de beste manier om van geurtjes in de kledingkast af te komen. Gebruik een rol papier - zo simpel is het.

Even ter info: vaatwastabletten kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak van sommige toiletten kunnen beschadigen als ze verkeerd worden gebruikt. Zorg ervoor dat je het eerst test op een onopvallend deel van je toilet. Zorg er ten slotte voor dat je je toiletten regelmatig schoonmaakt. Vaatwastabletten kunnen een geweldige manier zijn om je badkamer schoon te houden, maar je moet nog steeds andere schoonmaakmiddelen gebruiken en regelmatig onderhoud plegen om je toiletten hygiënisch en schoon te houden.

One Reply to “Raad eens wat er gebeurt als hij vaatwastabletten door de wc gooit!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *