Je hoeft het alleen maar in te gieten en een nachtje te laten staan. Je zult de insecten in je huis merken.

Heb je te maken met een insectenplaag in huis en weet je niet hoe je het probleem moet oplossen? Probeer deze effectieve, veilige en volledig natuurlijke methode eens, zoals gedemonstreerd door een Instagram-gebruiker, en je zult het probleem uit je hoofd kunnen zetten. Je hebt alle producten die je nodig hebt al in je keukenkastje staan.

Het is echt herfst. Hoewel het koeler wordt, zijn er eind september nog veel insecten. Sommige vliegen zelfs onze huizen binnen. Hoe kom je van die ongewenste gasten af? Het blijkt dat je hier geen chemische preparaten of afweermiddelen voor nodig hebt.

Doe ze in de afvoer en giet er warm water over. Vergeet de insecten

Tegen het einde van september en het begin van oktober zie je vliegen, muggen en spinnen in de tuin. Ze zoeken een warme en veilige plek om te schuilen en te eten. Ze worden aangetrokken door de geur van fruit en groenten en etensresten.

Lees ook  Heb je ooit spiegels schoongemaakt met een doek en vloeistof? Alles wat je nodig hebt is een sok en een product uit de keuken! Je zult versteld staan hoe snel de vlekken verdwijnen!

Wat is de beste manier om van insecten in huis af te komen? Als je houdt van natuurlijke ongediertebestrijding en geen geld wilt uitgeven, kijk dan eens naar de methode die gepatenteerd is door Basia Orzymowska, ook bekend als @wygodzie_z_basia op Instagram. De influencer liet zien hoe je snel en effectief insecten uit je huis kunt verwijderen en tegelijkertijd kunt voorkomen dat er onaangename geurtjes uit je afvoer komen.

Alles wat je nodig hebt zijn drie eenvoudige ingrediënten: citroen, kaneel en zuiveringszout. Giet gewoon een eetlepel zuiveringszout en kaneel in de afvoer. Voeg tot slot een schijfje citroen toe en bedek het geheel met warm water. Laat het mengsel een nacht staan. Herhaal dit proces dagelijks en na een paar dagen zul je zien dat de insecten het pand hebben verlaten.

Lees ook  Waarom probeer je thuis geen aloë vera te kweken? Het heeft veel nuttige eigenschappen.

Giet het in de vuilnisbak. Vliegen komen niet eens in de buurt

Het is niet alleen de geur van de afvoer die insecten aantrekt, maar ook de vuilnisbak. Als je ze kwijt wilt, moet je de emmer regelmatig schoonmaken. Giet er gewoon wat warm water en afwasmiddel op om vuil te verwijderen.

Als je de emmer grondig hebt gewassen, is het tijd om hem te drogen. Voordat je er een nieuwe zak in doet, pak je wat zuiveringszout, verspreid je dit over de bodem van de emmer en voeg je een paar druppels etherische olie toe – munt, citroen of lavendel werkt goed. Zuiveringszout absorbeert de slechte geur, terwijl de etherische olie insecten op afstand houdt.

One Reply to “Je hoeft het alleen maar in te gieten en een nachtje te laten staan. Je zult de insecten in je huis merken.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *