Deze heerlijke bladerdeegrondjes zijn gevuld met smakelijke tomaat, mozzarella en oregano.

Deze smakelijke bladerdeeghapjes met tomaat, mozzarella en oregano zijn de perfecte snelle snack. Dit eenvoudige recept combineert zacht bladerdeeg, zoete tomaten en rijke mozzarella tot een heerlijke smaakcombinatie. Deze smakelijke traktatie is perfect als voorgerecht, tussendoortje of snelle avondmaaltijd en zal in de smaak vallen bij elke hartige foodie. Goed, laten we beginnen!

Bladerdeegrondjes gevuld met tomaten, mozzarella en oregano

Wat hebben we nodig?

Basis:

  • 2 bladerdeegrolletjes

Vulling:

  • 2 grote tomaten + zout
  • mozzarella kaas – naar smaak
  • gedroogde oregano – naar smaak
Lees ook  Tip voor een luxe lunch - Varkensvleesmix met frietjes

Overige:

  • melk – voor de laatste laag

Hoe te werk gaan?

1. Snijd eerst de tomaten in rondjes en bestrooi ze met zout.

2. Basis. Leg vervolgens de mozzarella kaasrondjes erop, bestrooi met gedroogde oregano en dek af met het tweede vel bladerdeeg.

3. Plak vervolgens de uiteinden van het bladerdeeg aan elkaar met je vingers en gebruik een decoratieve cirkelvorm om cirkels te vormen op het bladerdeeg. Leg ze vervolgens op een met perkament beklede bakplaat mooi naast elkaar met tussenruimtes en bestrijk ze met melk.

Lees ook  Heb je nog oud brood over? Bereid dit mengsel en bak het

4. Bak in een voorverwarmde oven gedurende 30 minuten op 180 °C tot ze goudkleurig en knapperig zijn.

5. Serveer de knapperige bladerdeegrondjes gevuld met tomaten, mozzarella en oregano met liefde, veel smaak en plezier.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *