Een puddingdessert waar vooral kinderen dol op zijn – verbluffend lekker en gemakkelijk te bereiden


Verras je kinderen en bereid dit dessert waar ze dol op zullen zijn. Het is heel eenvoudig te bereiden en zelfs een beginner kan het aan. Wees niet bang om je tafel op te fleuren met iets nieuws. Laten we samen kijken wat we nodig hebben voor dit dessert en hoe we te werk gaan. Laat ons ook weten in de reacties onder het artikel of je dit fantastische dessert al hebt geprobeerd of dat je het net gaat proberen.

Bezoek ook onze Facebookgroep , waar je elke dag geweldige tips vindt.


Als je op zoek bent naar wat meer goedheid, probeer het dan zeker eens:

Lees ook  Ze komen vaak in onze huizen. Verdrijf muizen met deze eenvoudige technieken.

Pudding dessert

Wat hebben we nodig?

  • 125 gram boter
  • 125 griessuiker
  • 2 eieren
  • 100 gram halfgrof meel
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • een half pakje bakpoeder
  • 100 gram zure room
  • 4 tot 5 rijpe bananen
  • 600 milliliter melk
  • 40 gram suiker
  • anderhalf zakje custardpoeder met vanillesmaak
  • 50 gram zuivel

Hoe gaan we te werk?

1. Klop in een diepe kom de zacht geworden boter met de suiker, voeg de eieren, gezeefde bloem, bakpoeder en cacao toe. Maak een glad, halfvloeibaar deeg.

2. Neem een bakplaat (22x30cm) bekleed met bakpapier en giet het voorbereide deeg erin. Verdeel gelijkmatig en zet in de oven om 25 minuten te bakken op 180 graden.

Lees ook  Fantastische hartige scones gevuld met een mengsel van kip en aardappelen!

3. Bereid, voordat de taart gebakken wordt, de vanillevla op de klassieke manier volgens de instructies. Haal de cacaokorst uit de oven, laat hem afkoelen en leg er dan de plakjes banaan op en top af met de custard.

4. Versier de pudding met gesmolten melkchocolade en laat opstijven.

We wensen je een goede smaak!

Deel dit fantastische recept met je vrienden! Ik weet zeker dat zij er ook van zullen genieten! Je kunt het recept ook bekijken op

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *