Hartige bladerdeegpropellers met een vleugje kaas – Een traktatie voor elke gelegenheid!


Ga je naar een feest of partij en wil je iets op tafel brengen? In dat geval ben je hier aan het juiste adres! Vandaag gaan we samen fantastische propellers maken van . De bereiding is heel eenvoudig, dankzij het bijgevoegde fotorecept!

Hebben we je bereikt met deze inspiratie? Laten we samen deze fantastische kaassoesjes maken!

Je kunt ook meer leuke recepten vinden op onze Facebook pagina

Lees ook  Bereid dit geweldige dessert in de vorm van een vochtig, cheesecake-achtig broodje!

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, laat je dan inspireren door meer unieke recepten op !


Uitstekend recept voor zoute kaaspropellers:

Wat we nodig hebben:

  • 400 g bladerdeeg
  • 25 g tomatenpuree
  • oregano
  • 200 g geraspte kaas
  • 20 g peterselie
  • ei om te smeren

Hoe te werk te gaan:

1. Besmeer het bladerdeeg met de puree. Voeg kaas, oregano en peterselie toe.

2. Bedek met een tweede deeglap.

3. Snijd de individuele stokjes zoals je op de foto kunt zien. Bestrijk ze met ei.

Lees ook  Doe één ding voordat je begint met frituren. Zo weet je zeker dat de olie niet door de hele keuken spettert.

4. Leg nu 2 plakjes op elkaar en druk ze met een satéprikker op elkaar.

5. Draai tot een propeller en leg op een bakplaat.

6. Bestrijk met ei.

7. Bak ongeveer 25 minuten op 180 graden.

Eet smakelijk!

Bezoek ook onze Facebook-groep, waar je elke dag geweldige tips voor hartige maaltijden vindt.


VIDEO GIDS:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *