Als je op zoek bent naar snelle en makkelijke dinerinspiratie voor het hele gezin, dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag gaan we fantastische gebakken aardappelpannenkoekjes met en bereiden, waarvoor je alleen deze paar ingrediënten nodig hebt die je bijna altijd in huis hebt. De bereiding kost je niet meer dan 20 minuten, wat ook een groot pluspunt is. Deze pasteitjes zijn de voor de hand liggende keuze voor snelle diners of snacks. Je kunt je hele gezin betrekken bij de bereiding van dit lekkere gerecht, ook de kleintjes, voor wie dit een geweldige kans is om hun vaardigheden te verbeteren.
Trek gekregen? Laten we dan samen deze heerlijke gebakken aardappelchips met kaas en ham maken!
Je kunt ook meer lekkere recepten vinden op onze Facebookpagina
Laat je inspireren door andere unieke recepten !
Uitstekend recept voor gebakken aardappelpannenkoeken:
Wat we nodig hebben:
- 6 stukken aardappelen
- 1 ui
- 200 g ham
- 200 g kaas
- 2 eieren
- dille
- 5 eetlepels bloem
- zout
- peper
- olie om te bakken
Hoe gaan we te werk?
1. Begin met het schillen en raspen van de aardappelen, het snipperen van de ui, het snipperen van de dille, het fijn raspen van de ham en de kaas. Meng alles door elkaar en roer goed door.
2. Voeg zout en peper naar smaak toe. Voeg eieren, dille en bloem toe. Meng nogmaals grondig.
3. In de volgende stap brengen we het gemaakte mengsel aan in de pan in de vorm van individuele pannenkoekjes. Bak aan beide kanten en je bent klaar!
Smakelijk!
Bezoek ook onze Facebook-groep, waar je elke dag geweldige tips voor hartige maaltijden vindt.
Als dit recept je aanspreekt, probeer dan zeker ook dit recept: