Deze Devil’s Meat Mix zit vol rijke en hartige smaken die je smaakpapillen gegarandeerd zullen prikkelen. Het is perfect voor vleesliefhebbers en liefhebbers van pittig eten. Je kunt de hoeveelheid chilipeper tijdens de bereiding aanpassen aan je voorkeur om het gewenste niveau van pittigheid te bereiken.
We hopen dat dit recept je zal verrukken met zijn eenvoud en resulterende heerlijkheid. Laat je meeslepen door de Devil’s Meat Blend en geniet van een geweldige smaakrit vol specerijen en sappig vlees.
Recept voor Duivels Vlees Mix:
Wat we nodig hebben:
- 400 g
- 2 uien (gebakken in reuzel)
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel komijn
- 1 theelepel tijm
- 400 ml passé tomaten
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel worchestersaus
- 1 eetlepel gemalen chilipeper (hoeveelheid naar smaak)
- Rode peper (in blokjes gesneden)
- 2 gesteriliseerde komkommers (in blokjes)
- 4 teentjes knoflook (fijngehakt)
Hoe te werk gaan:
1) Bak eerst de uien goudbruin in de reuzel.
2) Voeg het varkensgehakt toe en bak tot het aan alle kanten gekleurd is.
3) Voeg het zout, de komijn, de tijm, de passietomaten, de sojasaus, de worchestersaus en de gemalen chilipeper (voeg naar smaak toe) toe aan de pan.
4) Laat het mengsel op laag vuur ongeveer 60 minuten langzaam sudderen zodat de smaken zich kunnen combineren en het vlees zacht wordt.
5) Voeg de rode pepers, gesteriliseerde komkommers en gehakte knoflook toe aan het mengsel. Laat nog 10 minuten sudderen zodat alle ingrediënten kunnen doorwarmen en mengen.
6) Je kunt het bereide Duivelsvleesmengsel op zichzelf serveren of als bijgerecht bij verschillende gerechten. Het is bijvoorbeeld uitstekend met brood, aardappelen of als vulling voor sandwiches.