Vandaag gaan we samen een fantastische no-bake slagroomtaart met jam maken, en . Dus als je op zoek bent naar inspiratie voor een traktatie om mee te nemen naar een feestje, dan ben je hier aan het juiste adres! De bereiding van deze romige traktatie is wat bewerkelijker, maar je zult er achteraf des te meer van genieten! Maar je hoeft je geen zorgen te maken! Dankzij het bijgevoegde fotorecept en de video-instructies kan bijna elke kookbeginner het klaarmaken!
Hebben we je bereikt met dit lekkers? Dus zet je koksmuts op, pak je fornuis en laten we samen deze fantastische no-bake slagroomtaart met jam, koekjes en chocolade maken!
Je kunt ook meer geweldige recepten vinden op onze Facebookpagina
Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze eens
Een heerlijk recept voor no-bake slagroomtaart:
Wat hebben we nodig?
- sinaasappelkoekjes met chocolade
- 500 g roomkaas (cottage cheese)
- 10 ml vanille-essence
- 500 g slagroom
- 200 g poedersuiker
- 10 g gelatine
- 30 ml water
- 200 g sinaasappeljam
- pure chocolade
Hoe gaan we te werk?
1. Begin met het bekleden van de bodem van je cakevorm met koekjes.
2. Klop in een kom de roomkaas op. Voeg vanille-essence toe.
3. Klop in een andere kom de slagroom en suiker samen.
4. Meng met het eerste mengsel. Voeg de gelatine en het water toe. Meng alles grondig!
5. Smeer de helft van de room op de koekjesbodem. Strijk goed glad.
6. Gebruik bijvoorbeeld een spuitzak en verdeel wat van de room over de rand van het blik.
7. Breng in de volgende stap de jam aan. Strijk grondig glad.
8. De rest van de room volgt. Strijk glad en zet 2 uur in de koelkast.
9. Smelt in de volgende stap de pure chocolade en 50 ml room in de magnetron.
10. Smeer dit glazuur op onze cake. Strijk het goed glad.
11. Schik tot slot de koekjes rondom en laat ze even opstijven in de koelkast. Klaar!
Geniet!
Bezoek ook onze Facebookgroep, waar je elke dag geweldige tips vindt.
Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, laat je dan inspireren door andere unieke recepten op !