Recept voor liefhebbers van cheesecake desserts: probeer dit lekkers eens met stukjes perzik!

Als je tot de groep liefhebbers van cheesecake behoort, dan ben je hier aan het juiste adres! Vandaag gaan we samen een fantastische taart met . We hebben dit dessert al een paar keer geprobeerd in ons huis en het was altijd een groot succes. Bovendien kost het je niet veel tijd om deze taart te bereiden, wat ook een groot pluspunt is.

Dit dessert is zo’n geweldige tip voor een eventueel weekendontbijt waar je hele gezin zeker blij van wordt. Ben je al aan het watertanden? Laten we samen deze fantastische perziktaart maken!

Je kunt ook meer geweldige recepten vinden op onze Facebookpagina

Lees ook  Pannenkoeken gevuld met gehakt met groene uien en peterselie

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer dan zeker deze eens !


Uitstekend recept voor cheesecake met perziken:

Wat we nodig hebben:

Deeg:

  • 300 g gewone bloem
  • 200 g poedersuiker
  • een half zakje bakpoeder
  • schil van een citroen
  • 4-5 perziken
  • 2 zakjes vanillesuiker

Vulling:

  • 100 g verzachte boter
  • 3 eieren
  • 40 ml melk
  • 500 g kwark

Hoe te werk gaan:

1. Meng eerst de bloem, poedersuiker, vanillesuiker, bakpoeder en citroenrasp. Meng grondig en werk tot een deeg.

2. Verdeel het deeg vervolgens in 2 helften.

3. Leg de eerste helft in een ingevette en met bloem bestoven bakplaat.

Lees ook  Perfecte walnootovalen met witte-botercrème en chocoladeglazuur

4. Snijd vervolgens de perziken in dunne plakjes. Deze worden op het deeg gestapeld, dat we op een bakplaat hebben gelegd.

5. Meng in de volgende stap alle ingrediënten voor de vulling. Meng nogmaals goed en verdeel dit mengsel gelijkmatig over de perziken en giet de andere helft van het beslag erover.

6. Bak op 180 graden tot ze goudbruin zijn en klaar!

Eet smakelijk!

Bezoek ook onze Facebook-groep, waar je elke dag geweldige tips vindt.


Als je dit recept lekker vond, aarzel dan niet om dit recept ook te proberen:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *