Sappige kippendijen met bier – Tip voor een heerlijke lunch!

Op zoek naar nieuwe inspiratie voor een makkelijke en warme lunch? Wil je niet te veel tijd in de keuken doorbrengen? In dat geval ben je hier aan het juiste adres! Vandaag hebben we inspiratie opgedaan voor een makkelijke en snelle lunch! De basis zijn kippendijen, gegaard op een bakplaat en overgoten met een heerlijke bierdressing. Deze lekkernij kan worden geserveerd met aardappelen, aardappelpuree of rijst en groenten. Zoals we al zeiden, is de bereiding tijdbesparend en is de hele lunch inclusief bijgerecht klaar in 30 minuten.

Begin je al te watertanden? Laten we deze heerlijke en makkelijke kippendijen samen bereiden in een biertje en een koekenpan!

Lees ook  Kruidige spread van gerookte tong

Als jij ook een favoriet recept hebt en dat met ons wilt delen, bezoek dan zeker onze Facebookgroep

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, probeer het dan zeker eens!


Uitstekend recept voor kippendijen in bierbeslag:

Wat we nodig hebben:

  • 6
  • 2 el bakpoeder
  • zout
  • gemalen rode peper
  • kruiden naar smaak
  • 200 ml donker bier

Hoe te werk gaan:

1. Begin door je kippendijen in een kom te doen en te bestrooien met bakpoeder. Meng grondig en was daarna met schoon water.

2. Dep de dijen droog en bak ze in een pan aan beide kanten bruin in hete olie.

Lees ook  Heb je nog oud brood over? Bereid dit mengsel en bak het

3. Breng op smaak met zout en peper.

4. Giet vervolgens het donker bier over onze dijen en bak ze ongeveer 20 minuten tot het vocht verdampt is. Vergeet niet de dijen om te draaien!

We zijn klaar! We wensen je een goede smaak!

Bezoek ook onze Facebookgroep , waar je elke dag leuke tips voor hartige gerechten vindt.


VIDEO GIDS:

Als je op zoek bent naar nog meer lekkers, laat je dan inspireren door andere unieke recepten met !

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *