Wat doe je in de wasmachine als het poeder op is? Shampoo zeker niet, maar er is een alternatief

Wat doe je in de wasmachine als je een snelle wasbeurt nodig hebt en je geen poeder of vloeistof meer hebt? Er is een alternatief, ga gewoon naar de keuken. Eén product kan de was redden, vooral als we snel de wasmachine aan moeten zetten en de drogisterijen en warenhuizen gesloten zijn.

In plaats van traditioneel wasmiddel kun je mondwater gebruiken. Ja, dat is geen vergissing! Door simpelweg ongeveer 50-80 ml van dit product toe te voegen aan de trommel van je wasmachine, kun je je kleren succesvol wassen, ze ontdoen van vlekken en ze tegelijkertijd fris laten ruiken. Het is een makkelijke en veilige manier om uit een noodsituatie te komen.

Lees ook  Gooi de eierdozen niet weg, maar giet er water overheen. Het bespaart tijd en geld

Wat kun je nog meer gebruiken in plaats van waspoeder?

Onder huismiddeltjes is het vermelden waard de kracht van zuiveringszoutdat niet alleen hardnekkige vlekken aanpakt, maar ook zacht is voor de huid. Azijn wast kleding niet alleen, maar maakt het ook zachter. zonder een sterke geur achter te laten.

Lees ook  In slechts 15 minuten is een vergeelde badkuip weer hagelwit. Een schoonmaker van een hotel deelde een geweldige tip om de klus te klaren.

Pas op voor ongeschikte stoffen

Hoewel creativiteit welkom is bij thuisoplossingen, raden experts voorzichtigheid aan. Producten zoals afwasmiddel of haarshampoo lijken misschien handig, maar het gebruik ervan in de wasmachine is riskant en kan het apparaat beschadigen. Daarom loont het om beproefde adviezen te volgen die niet alleen de was makkelijker maken, maar ook je huishoudelijke apparaten beschermen.

Hoe maak je je oven schoon? Doe het nu, je zult ons dankbaar zijn met Kerstmis

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *