Zeg maar dag tegen papieren handdoekjes! Gebruik in plaats daarvan gewoon een spatel en leun die tegen het glas. Dat scheelt veel tijd!

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik geen strepen en vlekken krijg als ik mijn ramen was? In plaats van geld uit te geven aan dure ruitenreiniger, kun je ook de truc met de troffel proberen. Het klinkt misschien een beetje ouderwets, maar het werkt echt.

Waarom zou je, in plaats van geld uit te geven aan een professionele glazenwasser, niet een beproefde thuis-truc proberen? Ramen worden vaak vies en stoffig, dus schoonmaken met papieren handdoekjes laat vaak vlekken en strepen achter. Gelukkig hebben wij een oplossing die deze taak veel gemakkelijker maakt.

Hoe was je je ramen zodat ze geen vlekken krijgen? Gebruik een trekker

Een trekker is handig bij het schoonmaken van ramen, maar niet iedereen heeft zo’n hulpmiddel bij de hand. In dit geval komt een trekker te hulp, waarmee we elke dag het vuil van de vloer oprapen. De stoffer vervangt met succes de trekker, omdat hij is afgewerkt met een rubber. Spuit gewoon de vloeistof op het raam, spons het vuil eraf en verwijder de resterende vloeistof met de stoffer door het rubberen gedeelte tegen het raamoppervlak te drukken. Dat is het!

Lees ook  Kleding strijken zonder strijkijzer. Ontdek enkele eenvoudige technieken die je tijd zullen besparen.

Maak je zelfgemaakte glasreiniger. Het is goedkoop en effectief

Je hoeft geen glasreiniger in de winkel te kopen. Je kunt het gemakkelijk zelf maken. Meng twee kopjes water, een half kopje azijn, een theelepel afwasmiddel en twee eetlepels citroensap. Giet het mengsel in een spuitfles en spuit het op de ramen. De citroen zal de vloeistof aangenaam laten ruiken en de azijngeur maskeren. Dit product is geweldig voor het verwijderen van vuil. Je kunt het ook gebruiken om je badkamer, douche of koelkast schoon te maken. Je kunt de ramen ook schoonmaken met een aftreksel van zwarte thee. De enige voorwaarde is dat de drank goed gebrouwen wordt, zodat hij heel sterk is. Nadat het is afgekoeld, giet je het in een spuitfles en maak je de ramen schoon.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *