Hij liet ons een coole truc zien die je met een zoutvaatje kunt doen. “Ik heb bijna 6 decennia geleefd zonder deze kennis.

Blijkbaar is het geen mysterie om een zoutvaatje te gebruiken. Wat is er nou ingewikkeld aan om het kruid eruit te schudden? Het blijkt dat je het makkelijker kunt maken. En dat allemaal dankzij een verrassende functie die veel mensen niet kennen.

Keukentrucs kunnen vaak verrassend zijn. Veel slimme manieren maken gebruik van verborgen functies of dubbele en vaak onverwachte toepassingen van gewone voorwerpen. Ze maken alledaagse klusjes eenvoudiger en besparen vaak geld op dure of ingewikkelde accessoires en producten. En dit is maar één manier om het gebruik van je zoutvaatje makkelijker te maken.

De geheime functie van een zoutvaatje. Het laat je het schudden vergeten

Als je zout gaat strooien, draai je dan gewoon het zoutvaatje ondersteboven en begin je te schudden? Het is de makkelijkste manier en veel mensen denken dat het de enige manier is. Op dat moment komen de kruiden er echter vrij langzaam uit en kan het schudden na lange tijd vermoeiend worden. Het blijkt dat het zouten gemakkelijker kan worden gemaakt met een eenvoudige truc die gebruik maakt van het ontwerp van de pot. De Argentijnse chef Paco Almeida deelde het met zijn fans .

Lees ook  Meng de cola en tandpasta door elkaar en spuit het op de gootsteen. Je zult nooit een betere combinatie vinden dan deze.

De bodem van het glazen zoutvaatje heeft groeven, net als bij potten of flessen. Het is het gebruik ervan dat dit accessoire veel gemakkelijker in het gebruik maakt. Zoals de chef in de video op TikTok demonstreert, heb je alleen een vork nodig, maar ook een mes of lepel. Kantel het zoutvaatje, pak het bestek en schuif het langs de bodem. De zoutkristallen zullen sneller en gelijkmatiger strooien.

Lees ook  Doe onze persoonlijkheidstest en ontdek wat je keuze van Halloweenpompoenen onthult over je geheime tolerantieniveau - bereid je voor om geschokt te zijn!

Op welke leeftijd leerde je een zoutvaatje gebruiken? Ik heb het leren gebruiken toen ik 39 was.

– Ik vroeg het aan fans in de beschrijving van de video. De onderkant van het peper- en zoutvaatje tegen elkaar wrijven werkt op dezelfde manier.

De truc met het zoutvaatje verraste internetgebruikers. “Soms vraag ik me af of ik weet hoe ik goed moet ademen.”

Hoewel de methode ongebruikelijk en iets minder praktisch lijkt dan de standaardmethode, kan het het werk in de keuken vergemakkelijken. Het is ook een interessant alternatief voor schudden, op voorwaarde dat je de hoeveelheid kristallen die je morst goed onder controle houdt. Het zal niemand verbazen dat er een tekort aan verbazing en verwondering was in de commentaren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *