Voeg gewoon een kopje mondwater toe aan het mondwaterreservoir. U zult versteld staan van het effect.

Als wit beddengoed of kleding zijn glans heeft verloren en vlekken heeft gekregen, is er een eenvoudige oplossing om de glans te herstellen. Met een cosmeticaproduct uit de badkamer bereik je dit resultaat al na één wasbeurt. Welk product is het meest effectief?

Gebruik het in plaats van poeder. De was wordt witter

Weinig mensen realiseren zich dat mondwater beter kan werken dan standaard waspoeder. Als je zo’n cosmetisch product in je badkamer hebt staan, kun je het meteen uitproberen op groezelig witte kleding of beddengoed. Denk er wel aan dat het een product moet zijn dat niet extra verrijkt is met verschillende kleurstoffen. Je kunt hiervoor het beste een antiseptisch middel gebruiken, zodat je niet per ongeluk vlekken op de stof maakt. Giet gewoon een kopje mondwater in het poedervakje en doe de kleding in de trommel. Was ze op de normale manier en als ze droog zijn, zul je een verschil merken in de tint wit.

Lees ook  Beddengoed wassen op 90 graden om bacteriën kwijt te raken? Dat is het ergste wat je kunt doen

Laten weken en wassen. Er blijven geen sporen van vlekken of vergrijzing achter op witte kleding.

Om witte stoffen hun oorspronkelijke glans terug te geven, kun je natuurlijke huismiddeltjes gebruiken. Gebruik hiervoor citroen en bakpoeder. Los in een grote kom een eetlepel bakpoeder op en voeg twee in dikke plakken gesneden citroenen toe. Giet warm water over alles en leg de kleren erin. Laat de doeken een uur weken en spoel ze dan uit en stop ze in de wasmachine. Was ze op de normale manier en dan zul je het verschil merken. Als de kleren droog zijn, krijgen ze een prachtige witte tint.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *