Iets te vieren? Geen tijd om zelf een diner te maken? Wilt u uw klanten, relaties en/of personeel verrassen? Een lekkere break in uw vergadering? Een ontspannen afsluiting van een belangrijke meeting, een goede indruk achterlaten én informeel nog even afspraken maken onder het genot van iets Italiaans lekker? Dan is Saporetti dé partner voor uw feestelijke wensen. Denk aan een culinaire proeverij, small bites of een thema buffet. Laat ons uw wensen weten en we komen met een feestelijk verrassend voorstel. Hieronder gaan wij alvast in om de mogelijkheden:

Jubileum of familiefeest

Iets te vieren maar ziet u op tegen de rompslomp van het koken? Of hapjes maken? Natuurlijk wilt u dat het uw gasten aan niets ontbreekt, wilt u verrassend zijn en het moet natuurlijk gewoon subliem zijn. Of het nu uw 50e verjaardag, een vriendenweekend of familiedag betreft, Saporetti te Purmerend zorgt dat het uw gasten aan niets ontbreekt en vervult alle wensen, zodat u zelf ook heerlijk kunt genieten van uw feest. Feestje thuis? Probeer Saporetti uit Purmerend, wij leveren in een brede straal om Purmerend, Amsterdam en Alkmaar.

Huwelijk

De locatie voor een bruiloft wordt steeds unieker. Een feest in de natuur, op een landgoed of kasteel of gewoon thuis, alles is mogelijk. Saporetti denkt graag met u mee om deze dag onvergetelijk te maken want Saporetti is de trouwlocatie is om uw droomhuwelijk te verwezenlijken. Dit geldt voor een trouwerij, maar natuurlijk ook voor een doopfeest. Welke gelegenheid u ook heeft, wij zorgen voor een passende maaltijd of hapjes. Italiaans, verrassend en gewoon lekker eten!

Catering

Catering bij Saporetti betekent een op uw persoonlijke voorkeuren afgestemd geheel. Of u nu enkele hapjes wilt of een volledig verzorgde trouwerij of feest met bediening, feesttenten en livemuziek; wij kunnen het voor u verzorgen. Vertel ons wat u wenst, en wij doen u een voorstel op maat, voor een redelijke prijs.

Koken op locatie

U heeft binnenkort iets te vieren? U houdt van gezellig tafelen met familie en vrienden? Bent u op zoek naar een thuiskok met passie voor de ‘echte’ Italiaanse keuken? Dan bent u bij Raffaele Uva op het juiste adres. Uw privé chef en zijn team zorgen voor een hoogstaande culinaire belevenis voor u en uw genodigden bij u thuis of op een andere locatie…..

Een walking dinner? Een heerlijke mediterrane bbq? Een koud- en of warm buffet, pasta-buffet, een 3 gangen menu of een 7 gangen diner met aangepaste wijnen?

Wij luisteren graag naar uw wensen en vinden steeds een passende formule die bij u past voor uw trouw- communie- bedrijfsfeest of een andere gelegenheid.

Raffaele Uva aan huis staat borg voor een perfecte mix van creativiteit, kwaliteit, stijlvolle presentatie maar laat u vooral culinair en zorgenloos genieten met de mensen die u nauw aan het hart liggen……‘La dolce vita’!

Private Dining

Of u nu een kleine sociale bijeenkomst of een grote zakelijk functie organiseert, zal Saporetti het evenement op gepaste wijze aanpassen aan het belang van de gebeurtenis. Niemand begrijpt dit beter dan ons Private Dining Team. Zij zullen zich inzettten zodat elk detail - van het voedsel en dranken tot aan de ambiance en de timing - precies goed is. U kunt kiezen uit 3, 5 of 7 gangen menu's, of in samenwerking met ons Team, uw eigen menu samenstellen voor een volledig diner, een wijnproeverij of een feest met hors d'oeuvres. Onze speciaal ingerichte Doelen Zaal zal u zeker behagen.
La Dolce Vita
Mijn grote passie ligt in de spontaniteit van het moment wanneer het aankomt op het bereiden van voedsel.
Mocht u speciale culinaire wensen hebben of erg gecharmeerd zijn van een specifiek gerecht dan zal ik dat met veel plezier voor u klaarmaken! Neem gerust van tevoren contact met ons op om uw culinaire wensen kenbaar te maken, zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan uw beleving van de Dolce Vita. 
Menu Lunch & Diner
Voor een overzicht van de Menukaart en de gerechten van dit moment drukt u hier.
Feestelijke Cocktail Tip
De Bellinicocktail werd voor het eerst geschonken in Harry’s Bar in de Italiaanse stad Venetië. Wanneer precies is niet bekend maar het zal ergens tussen 1934 en 1948 zijn geweest. De bedenker, Giuseppe Cipriani, vernoemde de cocktail naar de Venetiaanse schilder Giovanni Bellini omdat de oranje kleur hem aan één van zijn schilderijen deed denken.

De Bellini is een mix van gepureerde perzik en droge Prosecco. Deze wordt geserveerd in een laag of hoog champagneglas. Andreas Larsson, 's werelds beste Sommelier heeft het een en ander te vertellen over de Bellini van Canella.